De Geboorteklok

Het eigen geboortekaartje wordt op de wijzerplaat verwerkt van een klok met prachtige beukenhouten rand (doorsnede van plm 30 cm).

De Sterrenbeeldklok

Voor ieder sterrenbeeld is er een eigen plaat. Een leuke klok met kunststof witte rand. Met vermelding van naam, geboortedatum en -tijd, lengte en gewicht. (plm 22 cm.)

De Huwelijksklok

Zo vergeet niemand meer zijn trouwdatum. Een prachtige herinnering aan deze dag met de trouwkaart van het bruidspaar op de wijzerplaat van een klok met fraaie beukenhouten (lichte) of notenhouten (donkere) rand.

De Jubileumklok

Zelfs na 30, 40 of 50 jaar is het een prachtig cadeau om de trouwfoto alsnog op deze manier een mooi plekje te geven. Ook deze klok heeft een fraaie beukenhouten (lichte) of notenhouten (donkere) rand.

De Herinnerings(foto)klok

Zoveel gelegenheden, afscheidssituaties, bedrijfsjubileum, etc waar een persoonlijk cadeau voor te bedenken valt. Met foto, namen en een datum. Uitvoering naar keuze met kunststof of houten klok.

Nieuw!
klokken met aluminium rand

Alle klokken zijn nu ook leverbaar met moderne aluminium rand, doorsnee klok plm 25 cm, rand plm 5 cm hoog.

De (dieren) fotoklok

Ook mooi met een foto van uw huisdier
met fraaie beukenhouten (lichte) of notenhouten (donkere) rand.

Op zoek naar leuke traktatie of persoonlijke slinger?

Bent u op zoek naar een leuke traktatie, of een heel persoonlijke slinger voorzien van een persoonlijke boodschap, klik op het reepje en ontdek wat we nog meer doen!